До Міжнародного дня захисту дітей

1–3 червня 2019 року в ОННБ до Міжнародного дня захисту дітей та Міжнародного дня дітей – жертв агресії було проведено бібліотечну акцію «Наукова бібліотека – для дітей!».

viddil-krayezn.jpg viddil-mistectv.jpg viddil-mizhnar-proektiv.jpg

Майбутні користувачі відвідали презентацію книжкової виставки «Дивовижний світ тварин: пізнаємо в бібліотеці», де, зокрема, представлені добірки книг Альфреда Брема (до 190-річчя від дня народження  німецького вченого-зоолога, мандрівника, автора відомої роботи «Життя тварин»). Особливо цікавими для дітей стали сучасні вітчизняні видання про тварин у фольклорі і народній творчості українців. 

inter-doshka.jpg chit-zal.jpg chital-zal.jpg

Було проведено бібліоурок «Тварини навколо нас: як їх називають англійською?» з використанням інтерактивної дошки (відділ міжнародних проектів).
Чудовим сюрпризом стала бібліотечна екскурсія «Де живе казка»: діти відвідали відділи мистецтв, краєзнавства, де їм було запропоновано тематичні огляди книжкових добірок.

Створено: 06.06.2019
Переглядів: 856




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.