Good Silent Party II

23 березня 2019 р. вперше в Одеській національній науковій бібліотеці відбулася «Good Silent Party II» (Тиха вечірка).

img_20190323_180816_1.jpg

Загалом до цього креативного заходу приєдналося 20 бібліотек з різних міст України, метою якого була популяризація української музики серед студентства та молоді, вихід за межі стереотипів. Спеціальним гостем вечірки став один із найпопулярніших сучасних українських письменників та музикантів, громадських діячів Сергій Жадан.

На вечірку запросили студентів та молодь Одеси, були розповсюджені афіші в організаціях та установах міста. Інформація про вечірку відображалася на сторінках сайту ОННБ, соціальної мережі facebook та онлайн-журналу «Маяк». Серед тих, хто активно сприяв рекламі дискотеки серед книжкових полиць – Даніела Долотова, волонтерка молодіжної організації «Ukrainian Volunteer Sеrvice».

img_20190323_190900.jpg

30 хвилин тривала онлайн-трансляція виступу Сергія Жадана, який торкався питань літератури, мистецтва, читав свої вірші. Кожен відвідувач, налаштовуючи свій смартфон на радіо «Сковорода» та маючи при собі навушники, мав змогу почути в прямому ефірі С.Жадана, а на екрані побачити гостя в студії онлайн-радіо. Опісля бесіди кожен слухав українські пісні та підтанцьовував під них, не створюючи шуму в бібліотеці. Загалом захід відвідало близько 50 осіб. Усі висловили задоволення від тієї атмосфери, яка панувала в бібліотеці, і своє переконання, що такі акції, безперечно, сприяють залученню молоді до читання та культурного дозвілля.

 

Створено: 28.03.2019
Переглядів: 713




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.