Засідання наукової секції книги

12 лютого 2019 р. у відділі мистецтв ОННБ відбулося засідання клубу – традиційна зустріч з членами Наукової секції книги, що існує при Одеському будинку вчених. 

1.jpg

Співробітники ОННБ вже багато років є членами цієї спільноти. Як завжди були представлені нові книжки українських видавництв з питань мистецтва. Спеціальний гість – науковець Сергій Седих, який багато років працює над темою життя та творчості відомого одеського художника М. Кузнецова.

2.jpg

Сергій Седих і організатор засідання Тетяна Щурова

Седих передав у фонди відділу рідкісних видань та рукописів книгу Камілли Хорват «Торжество любви» (Шанхай, 1937), що доповнює портрет художника. В Україні цієї книги нема у жодній бібліотеці. Нещодавно ОННБ отримала у подарунок також науковий альманах «Вісник Одеського художнього музею» (№4, 2018). Сергій Седих та Віталій Абрамов видають його з 2014 року. Приємно, що в ньому приймають участь також співробітники ОННБ, наприклад, Ольга Барковська, Володимир Кудлач, Галина Лясота.

3.jpg

Під час засідання

Створено: 15.02.2019
Переглядів: 979




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.