Бібліотека-територія креативних ідей

У рамках проекту «Бібліотека-територія креативних ідей» четвертий рік поспіль для студентів вишів ОННБ проводить акцію, яка має пізнавальний характер та спрямовану на ознайомлення сучасної молоді з потужними фондами, а також з новими інформаційними можливостями та сучасними технологіями бібліотеки.

1.jpg

Цьогоріч, 1 листопада 2018 р. до книжкової скарбниці завітали студенти 3 курсу спеціалізації «Фармація» Одеського обласного базового медичного училища.
Теплими словами вітання відкрила захід Тамара Кухарук, завідувач відділу зв’язків з громадськістю та реклами бібліотеки та відмітила, що в Одесі сформувався потужний науковий потенціал та освітня база для майбутніх фахівців.
В центрі уваги відвідувачів – книжково-ілюстративна виставка «Фармація – погляд у майбутнє». Де були представлені видання із фонду ОННБ, що висвітлюють історію розвитку та сучасний стан фармацевтичної галузі в Україні та світі, а також чисельні найновіші методичні посібники, підручники та словники.

3-1.jpg

Корисним для студентів, стало знайомство та спілкування з Іриною Луговською, HR директором, бізнес-тренером, коучем ПАТ «АМ «Farmacia», яка розповіла студентам про інноваційні методи у роботі аптечної мережі «Фармація», спрямовані на підвищення фахового рівня робітників, що відповідає європейським стандартам рівня обслуговування громадян. Ірина Луговська, продемонструвала присутнім фільм «Сім’я аптек Farmacia – аптека Гаєвського: історія та сьогодення», а також відповіла на питання присутніх.

2-1.jpg

Ельвіра Заборцева, провідний бібліотекар ВЗГіР ОННБ під час презентації книжкової виставки.

4.jpg

5.jpg

По завершенню заходу присутнім було представлено екскурсійну програму по бібліотеці, під час якої вони дізналися багато цікавого та корисного та ознайомилися з можливостями саморозвитку, яке надає бібліотека.

Створено: 02.11.2018
Переглядів: 1217




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.