До Міжнародного дня Чорного моря. Анонс

1.jpg

31 жовтня 2018 року до Міжнародного дня Чорного моря у рамках декади екологічної книги відбудеться зустріч з науковцями – учасниками міжнародної наукової експедиції з дослідження екологічного стану Чорного моря: НДІ Українського наукового центру екології моря та Інституту біології південних морів ім. О.О.Ковалевського НАН України. 

Мета заходу – звернути увагу  громадськості на збереження і чистоту басейну Чорного моря.

На зустріч запрошені викладачі та студенти Одеського державного екологічного університету та усі бажаючі.

Під час зустрічі експонуватиметься книжкова виставка «Дослідження Чорного моря». Експозиція розкриє внесок учених  у дослідження сірководневого зараження Чорного моря та його впливу на екосистему, вулканізму Чорного моря та ін.

На виставці також, будуть представлені нормативні документи щодо охорони Чорного моря: Конвенція про захист Чорного моря від забруднення (Бухарестська конвенція), Рамкова директива ЄС з морської стратегії (РДМС), Водна Рамкова Директива ЄС (ВРД) та інші матеріали з фондів ОННБ.

Створено: 23.10.2018
Переглядів: 1192




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.