Міжнародне співробітництво

1.jpg

14 листопада 2017 р. новопризначений директор Альянс Франсез в Одесі Діана Бангура відвідала Одеську національну наукову бібліотеку з офіційним візитом.

Пані Бангура та генеральний директор ОННБ Ольга Ботушанська обговорили питання подальшої співпраці бібліотеки з Посольством Франції в Україні та Альянс Франсез в Одесі. Йшлося про спільні проекти між містами-побратимами Одеси та Марселя, участі бібліотеки в щорічних заходах фестивалю «Французька весна в Україні» та перспективах спільних видавничих проектів.

2a.jpg

Під час екскурсії бібліотекою Діана Бангура ознайомилась з книжковими раритетами французькою мовою, які зберігаються у відділі рідкісних видань та у відділі мистецтв бібліотеки і отримала квиток читача. Вона із задоволенням залишила запис в книзі почесних гостей ОННБ: "…Ми будемо продовжувати нашу співпрацю та створювати чудові проекти", – запевнила бібліотекарів почесна гостя.

Діана Бангура також оглянула читальну залу сучасної французької літератури відділу міжнародних проектів.

2.jpg

3.jpg

Створено: 16.11.2017
Переглядів: 1947




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.