«Бібліотека – територія креативних ідей»

З нагоди Дня автомобіліста, у рамках проекту «Бібліотека – територія креативних ідей», третій рік поспіль в ОННБ проводиться пізнавальна акція. 

25 жовтня 2017 року відбувся виставковий захід, під час якого увазі відвідувачів було представлено бібліографічний огляд книжково-ілюстративної виставки «Сучасні технології та перспективи розвитку автомобільного транспорту». На ній експонувались видання із фонду ОННБ, що висвітлюють інновації сучасного розвитку автопромисловості, впровадження у галузь новітніх технологій. Виставка супроводжувалась бібліографічним оглядом представленої літератури, під час якої присутні мали нагоду дізнатися про світові рейтинги та тенденції розвитку сучасних авто.

1.jpg

Бібліографічний огляд провела Анна Темнюк, завідувач сектору презентацій бібліотечних фондів ВЗГіР (автор проекту).

2.jpg

Приємним сюрпризом для студентів, майбутніх автослюсарів ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти», стало знайомство з японською ретроавтівкою Toyota Crown 110 та можливість поспілкуватися з її власником Олександром Соловйовим, який розповів про непрості етапи відновлення автомобілю.

3.jpg

По завершенню заходу студенти та викладач Володимир Луданов, майстер виробничого навчання 1 курсу ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти», висловили слова вдячності організаторам та адміністрації бібліотеки за такий незвичайний проект.

5.jpg

Світлина на згадку

Відіосюжет ТК Круг 

Відеосюжет Одеської філії ПАТ "НСТРКУ": "В Одесі презентували ретро-автомобіль"

Створено: 25.10.2017
Оновлено: 31.10.2017
Переглядів: 1427




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.