Творча зустріч з Еллою Леус

1-foto_3_pis_mennicya_ella_leus_spilkuet_sya_z_auditorieyu.jpg

7 вересня 2017 р. в ОННБ відбулось відкриття книжково-ілюстративної виставки «Елла Леус: Я завжди хотіла писати і писала…» за участі української письменниці, головного редактора літературного альманаху «Палисадник» Елли Леус. Вона є автором повістей,  романів, оповідань, новел, п'єс.

2-foto_5_zhurnalistka_ol_ga_shubina_spilkuet_sya_z_auditorie.jpg

Ольга Шубіна

Елла Леус розповіла про свій досвід відродження в Одесі традиції літературних салонів. В 2012 році вона була координатором літературного салону «Среда». Також автор висловила свою думку щодо стану сучасної української літератури та її майбутнього.
Письменниця разом з журналісткою Ольгою Шубіною розповіли про свою роботу над мережевим літературним альманахом «Палисадник», перший друкований номер якого вийшов в світ цьогоріч. «Альманах – це те, що потрібно у сучасному літературному процесі. Якісний майданчик з гарним відбором, де зможуть публікуватися письменники. Я не можу відповісти на питання, чи потрібно це читачам, але письменникам це необхідно», – зазначила Елла Леус. 

3-foto_6__vruchennya_tvorchogo_nadbannya_elli_leus_v_dar_bib.jpg

Творче надбання Елли Леус в дар бібліотеці прийняла завідувач довідково-інформаційного відділу ОННБ Марина Житник

Створено: 12.09.2017
Переглядів: 827




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.