Фонд літератури з питань законодавства

Фонд літератури з питань законодавства та права поповнився цінним виданням, отриманим від Координатора проектів ОБСЄ в Україні – «Збірка актів законодавства з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».

Збірку видано за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та підготовлено шляхом узагальнення та систематизації чинних нормативно-правових актів у сфері фінансового моніторингу. Книга містить коментарі, наявні офіційні роз’яснення та історичні довідки щодо нормативно-правових актів, для ефективного їх застосування у правовій діяльності.

Видання адресоване працівникам суб’єктів фінансового моніторингу, правоохоронних та судових органів, науковим працівникам, викладачам, аспірантам, студентам ВНЗ та практикуючим юристам.

zbirka-aktiv.jpg

Збірка актів законодавства з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення (з коментарями та роз’ясненнями) / Укладачі : Бичкова С. С., Котляревський Я. В., Лошицький М. В. та ін. – Київ : Ваіте, 2017 . – 1052 с.

Про Координатора проектів ОБСЄ в Україні

Координатор проектів ОБСЄ в Україні надає підтримку реформам та допомагає країні справитися з викликами кризового періоду. Виконувані ним проекти сприяють докорінним перетворенням, необхідним для розбудови стабільного та демократичного майбутнього країни. Координатор застосовує багатосторонній підхід та реалізує проекти, які стосуються широкого спектру питань, таких як конституційна, правова та судова реформи; освіта в сфері прав людини та юридична освіта; діалог як інструмент у подоланні кризи та здійсненні реформ; психологічна та соціальна реабілітація осіб, які постраждали від кризи; боротьба з кіберзлочинністю та торгівлею людьми; розмінування та демократичний контроль над безпековим сектором; захист довкілля; безпека кордонів; свобода ЗМІ; вибори; належне урядування; ґендерна рівність.

З 01.09.2014 р. координатором проектів ОБСЄ в Україні є посол Вайдотас Верба з Литви, магістр права Вільнюського університету, розмовляє литовською, англійською, німецькою, російською та французькою мовами.

 

Створено: 24.04.2017
Оновлено: 25.04.2017
Переглядів: 813




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.