Вік творчості не перешкода

4 жовтня 2016 р. в ОННБ відбулась творча зустріч «Вік творчості не перешкода: до Міжнародного дня людини похилого віку».

gajdaenko.jpg

Валентина Гайдаєнко. На першому плані Леонід Сідорський

Під час заходу відвідувачі мали нагоду ознайомитись з книжковою виставкою із фонду бібліотеки «Я з вами, та я ще молодий». Виставка присвячена пам’яті одеського письменника-марініста, громадського діяча Івана Петровича Гайдаєнка (1914-1994). Увазі присутніх було запропоновано авторське слайд-шоу «Одесса. Город красим сами» Леоніда Сідорського, фотохудожника, члена НСЖУ, НСФУ, НСКУ.

anzhelika-muhina.jpg

Під час зустрічі: Анжеліка Мухіна і учні Рішельєвського ліцею

Валентина Гайдаєнко, журналіст, член НСЖУ, донька Івана Гайдаєнка під час зустрічі представила слайд-презентацію «Я с вами, и я еще молод», в якій висвітлювались пам’ятні світлини із життя письменника.

valentina-yurchenko.jpg

На фото перша зліва Валентина Юрченко та учні ЗОШ № 37

Про виховання поваги до людей похилого віку у молоді та про необхідність проведення таких заходів в бібліотеці наголосили викладачі Анжеліка Мухіна та Валентина Юрченко.

На заході були присутні викладачі та учні Рішельевського ліцею та ЗОШ № 37, а також користувачі та гості книгозбірні.

Створено: 04.10.2016
Оновлено: 05.10.2016
Переглядів: 968




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.