Вісник Одеського художнього музею. 2-ий випуск

24 березня в Одеському художньому музеї відбулась презентація за участю авторів другого випуску збірника наукових статей «Вісник Одеського художнього музею», присвяченого пам’яті Сергія Зеноновича Лущика (1925-2015) – відомого одеського краєзнавця, літератора, дослідника і бібліофіла.

Відповідальний за випуск "Вісника", заступник директора з наукової роботи ОХМ Сергій Сєдих вручає примірник завідуючій відділом мистецтв ОННБ Тетяні Щуровій

До збірника увійшли матеріали співробітників Одеського художнього музею, Літературного музею, ОДАБА та краєзнавців і дослідників міста. У віснику розміщені також статті трьох працівників ОННБ: Ольги Барковської «Одесское художественное училище. Хроника 1865-1940», Володимира Кудлача «Герасим Головков і західні впливи» та Галини Лясоти «Бібліофільські видання з колекції графа М.М.Толстого у фондах Одеської національної наукової бібліотеки».

Галина Лясота під час презентації

Група підтримки ОННБ

Автори збірника, присутні під час презентації. Фото з сайта музею

28/03/2016


Створено: 28.03.2016
Переглядів: 1705




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.