Вшанування ветеранів війни в Афганістані

Нагороди від ОДА вручає Володимир Жмак

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виведення обмеженого контингенту військ з Афганістану 10 лютого 2016 р. в ОННБ відбулись урочисті збори воїнів-ветеранів війни в Афганістані. До цієї події бібліотекарі презентували книжково-документну виставку «Афганістан: героїзм крізь біль і сум».

Привітав присутніх Афанасій Радукан, голова ГО «Одеська обласна спілка ветеранів та інвалідів війни в Афганістані»
Зі словами вдячності за гідне виконання військового обов’язку, поваги й пошани мужності, стійкості та вірності державі у різні часи випробувань до ветеранів звернулись: Володимир Жмак, перший заступник голови ОДА та Олег Радковський, перший заступник голови Одеської обласної ради. Вони вручили воїнам-ветеранам війни у Афганістані пам’ятні нагороди та відзнаки.

Ветерани-афганці, з свого боку, відзначили увагу та піклування органів місцевої влади щодо проблем ветеранів та їх родин, висловили власні побажання та зауваження.
Ветерани відзначили також внесок ОННБ у патріотичну роботу, яку проводять Одеська обласна спілка ветеранів та інвалідів війни в Афганістані, а також Одеська міська спілка ветеранів Афганістану.
Зі словами вдячності та побажанням міцного здоров’я до ветеранів звернулася генеральний директор ОННБ Ольга Ботушанська, наголосивши, що бібліотека радо надасть інформаційні й методичні послуги таким шанованим користувачам. Огляд книжково-документної виставки «Афганістан: героїзм крізь біль і сум» провела Марина Житник, завідувач довідково-інформаційного відділу ОННБ.

По закінченні заходу була проведена екскурсія по книгозбірні, під час якої гості ознайомились з раритетними і рідкісними виданнями бібліотеки.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Афанасій Радукан

На першому плані Олег Радковський

Серед запрошених: Борис Дубчак, голова Одеської міської спілки ветеранів Афганістану та Микола Сторожук, керівник сектору в Одеській обл. державної служби України у справах ветеранів війни і учасників АТО

Вручення Подяки генеральному директору ОННБ Ользі Ботушанській

Під час екскурсії по бібліотеці

Створено: 11.02.2016
Переглядів: 1977




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.