Дарунок УБА

Києво-Могилянська бізнес-школа та Українська бібліотечна асоціація (УБА) підготували бібліотеці до Різдвяних свят чудовий подарунок. Завдячуючи партнерству з УБА, ОННБ безкоштовно отримала унікальне видання про досі невідому «Могилянку».

Київський Атеней. Мистецький Київ XVII-XVIII століть / [вступ. ст., упоряд. В. Шевчук; упоряд. іл. Ю. Іванченко; худож. оформ. Н. Михайличенко].– Київ: Родовід, 2015. – 669,[2] с.: іл., портр.”

Ця книга є пам’яткою українського бароко і свідчить, що Київ був одним із визначних мистецьких центрів Європи. У ній зібрані раніше не публіковані відомості про письменників, літераторів, вчених, живописців та будівничих 17-18 ст., що працювали в союзі з козацькою-шляхетською елітою, і були натхненні Києво-Могилянською академією.

«Київський Атеней» є результатом багаторічної праці Валерія Шевчука та Юрія Іванченка, що майже двадцять років зберігалась лише у рукописах. З ініціативи Києво-Могилянської бізнес-школи та за сприяння "Діамантбанку" і видавництва "Родовід" книга вже цьогоріч буде представлена світу.

ОННБ щиро дякує УБА за це фоліантне видання.

Створено: 16.12.2015
Переглядів: 1097




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.