Цикл зустрічей «У кабінеті доктора Фрейда». Анонс

9 квітня 2015 р. (четвер) о 16.00 в ОННБ ім. М.Горького відбудеться семінар-зустріч «У кабінеті Фрейда» на тему «Що ми вважаємо коханням? Погляд психоаналітика». Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у семінарах-зустрічах (2-й поверх головного корпусу бібліотеки, вул. Пастера, 13).

В ОННБ ім. М.Горького минулоріч стартував цикл зустрічей «У кабінеті доктора Фрейда», який проводить Міжнародна психоаналітична асоціація. Ці зустрічі є інформаційно-просвітницькою програмою, створеною за ініціативи італійських та швейцарських колег психоаналітиків з метою стимуляції інтересу до психоаналізу серед громадськості.

У програмі найближчих зустрічей будуть проведені семінари, дискусії, лекції, демонструватимуться фільми за найцікавішими і актуальними темами психоаналізу. Також ви зможете дізнатися як відрізнити професійний психоаналіз від «дикого», де здобути професійну освіту, і де можна пройти особистий психоаналіз.

Ми розпочинаємо наші зустрічі з того, з чого почався психоаналіз півтора століття тому — з постаті самого відомого психоаналітика і загадкової особистості — Зигмунда Фрейда.

Довідково-інформаційний відділ ОННБ ім. М.Горького запрошує користувачів бібліотеки та усіх бажаючих.
Додатково в бібліотеці експонуватиметься виставка літератури на тему «Що ми вважаємо коханням? Погляд психоаналітика».

Зустрічі відбуваються 1 раз на місяць за адресою:
ОННБ ім. М.Горького, вул. Пастера, 13.
Слідкуйте за програмою на сайті бібліотеки

Контактні телефони:
067 480 54 39; 709 24 58 – Брусс Антоніна, ведуча програми;
093 573 93 49 – Житник Марина, завідувач ДІВ

Створено: 26.03.2015
Переглядів: 1116




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.