Шановні користувачі!

01.jpg

10 червня о 15.00 год. у читальному залі Одеської національної наукової бібліотеки за адресою: вул. Акад. Філатова, 1 відбудеться лекція доктора історичних наук, професора кафедри історії України ОНУ ім. І. І. Мечникова Тараса Григоровича Гончарука «Імперські міфи в історії Одеси».

03.jpeg 04.jpeg

Місто Одеса було відоме ще з XV століття як Кочубіїв, пізніше – Хаджибей і лише наприкінці XVIII, як Одеса. Дослідження вченого на основі документальних фактів розвінчує імперські міфи про заснування нашого міста.

02.jpg

До уваги відвідувачів заходу – книжкова виставка «Історія Одеси: джерельна база і сучасні дослідження» у рамках якої представлені наукові дослідження Т. Г. Гончарука.

Користувачі бібліотеки мають можливість отримати книги професора Т. Г. Гончарука та інші краєзнавчі видання через персональний абонемент, який працює в читальному залі ОННБ (вул. Академіка Філатова, 1)

Прес-реліз

Створено: 06.06.2022
Оновлено: 18.06.2022
Переглядів: 1672




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.