Творча зустріч із Іриною Лобусовою

afisha.png

Шановні користувачі!

2 червня о 15.00 маємо чудову нагоду зібратися разом в читальному залі Одеської національної наукової бібліотеки за адресою: вул. Акад. Філатова,1 на творчу зустріч з відомою одеською письменницею, авторкою численних ретророманів, професійною журналісткою та кіносценаристкою Іриною Лобусовою.

Наша гостя надзвичайно творча та ерудована особистість. Вона – автор понад 30 романів та 1000 статей. Сюжет її книг – захоплюючий детективний жанр на фоні минулого історії міста Одеси. Кожен роман має витончено задуману сюжетну лінію з несподіваним фіналом, а отже захоплює читачів непередбачуваними подіями. Поговоримо про ретроромани письменниці – найбільш затребувані в своєму жанрі твори, які допомагають людям мріяти, фантазувати, відтворювати в своїй уяві минуле.

До уваги відвідувачів заходу – книжкова виставка «Творчий доробок Ірини Лобусової».

Користувачі бібліотеки мають можливість отримати книги письменниці через персональний абонемент, який працює в читальному залі ОННБ (вул. Академіка Філатова, 1)!

Прес-реліз

Сторінка події у Facebook

Тел. для довідок – 048 765 49 55

Створено: 27.05.2022
Оновлено: 02.06.2022
Переглядів: 1292




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.