Оголошено переможців конкурсу читацьких відгуків “Замовте слово про книгу”

30 вересня 2020 р. з нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек в Одеській національній науковій бібліотеці було оголошено переможців конкурсу читацьких відгуків “Замовте слово про книгу”. 

Урочисте нагородження переможців конкурсу відгуків “Замовте слово про книгу” відбулось у залі рідкісних видань та рукописів.

anni-yakivni-kuliyevoyi-zasluzhenogo-diyacha-mistectv-ukrayi.jpg muzichne-privitannya-2.jpg muzichne-privitannya.jpg

На гостей чекав приємний музичний подарунок – виступ педагога Одеської національної музичної академії імені А.В. Нежданової Анни Кулієвої – заслуженого діяча мистецтв України, кандидата мистецтвознавства, лауреата міжнародних конкурсів, професора. Піднесений настрій у слухачів викликали виступи Маргарити Горковенко, студентки I курсу та Аліси Ткаченко, магистра II курсу навчання ОНМА імені Нежданової. Акомпанували – Лена Удрас та Алла Мілютина.

Конкурсантів привітала генеральний директор Одеської національної наукової бібліотеки Ірина Бірюкова. У вітальній промові вона відзначила важливість виховання культури читання на кращих зразках літератури, можливість кожного висловити своє ставлення до сучасної української та світової літератури. Побажала студентам долучатись до найкращих зразків літератури у стінах бібліотеки.

irina-biryukova-ta-viktor-denisov-2.jpg cihovich.jpg vyacheslav-voronkov-1.jpg

Із врученням дипломів та подяк учасників привітали спонсори конкурсу – представники Ротарі клубу «Одеса-Рішельє» – його перший президент В’ячеслав Воронков, діючий президент Олександра Цихович та член Ротарі клубу «Одеса-Рішельє», один з ініціаторів конкурсу читацьких відгуків Віктор Денісов.

Результати конкурсу оголосила заступник генерального директора з наукової роботи та інформатизації Ліна Арюпіна. Всі учасники конкурсу отримали «Cертифікат» учасника конкурсу «Замовте слово про книгу».

Про конкурс

Підсумки конкурсу на кращій відгук 2020 року

У конкурсі брали участь видання: "Краща книга України 2019-2020" та "Краща книга форуму "Українська книга на Одещині"

ФОТОРЕПОРТАЖ

1-diplomi-ta-sertifikati-chekayut-peremozhciv.jpg 1-premiya.jpg 2-premiya.jpg
3-premiya-2-2.jpg 3-premiya.jpg vruchennya-podyaki-ivanova-olena-1.jpg
vruchennya-podyaki-bogan-sergij-1.jpg gosti-zahodu-2.jpg peremozhci-konkursu-vidgukiv-2020-1.jpg

Створено: 05.10.2020
Переглядів: 1020




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.