← ЗНО, навчальна література (за грудень 2021 р.)
< Попередня книга Наступна книга >

Бібліографія

Medical English = Медична англійська мова : підручник / Інна Владиславівна Знаменська, Олена Миколаївна Бєляєва, Олена Олександрівна Пісоцька, Ксенія Григорівна Гаврильєва. – Вінниця : Нова книга, 2020. – 263 с. : іл. – (Національний підручник).

Анотація

Підручник містить 15 розділів (15 Units), кожний з яких розрахований на 4 аудиторні годони. Кожний Unit – це окрема, змістовно і структуровано завершена одиниця, що містить лексико-граматичний мінімум, основний та додаткові тексти, які пропонуються студентам для самостійного опрацювання, спрямовані на вдосконалення мовних і мовленнєвих знань і вмінь студентів. Значна увага приділена термінологічному словотворенню, зокрема, частотним інтернаціональним префіксам і суфіксам, поширеним в англійській медичній термінології. Такий підхід покликаний максимально використати можливості міжпредметної інтеграції, розширити рецептивний словниковий запас студентів-першокурсників і сформувати в них навички розуміння спеціальних текстів різного рівня складності, а також уже на початковому етапі розпочати підготовку студентів до складання іспиту з іноземної мови професійного спрямування як невід’ємної складової першого етапу ЄДКІ.

Підручник призначений для студентів ЗВО, які здійснюють підготовку фахівців галузі знань 22 «Охорони здоров’я» на другому (магістерському) рівні вищої освіти за спеціальністю 222 «Медицина».