← ЗНО, навчальна література (за листопад 2021 р.)
< Попередня книга Наступна книга >

Бібліографія

Іванова Т. В. Будь у тренді: МІГ в online! : метод. "родзинки" онлайн-тренінгу з медіаграмотності : практ. посіб. / Тетяна Вікторівна Іванова, Світлана Сергіївна Ізбаш ; Акад. української преси, Фонд Фрідріха Науманна "За свободу", Центр Вільної Преси ; за заг. ред. і передм. Валерій Іванов. – Київ : Акад. Української Преси, Центр Вільної Преси, 2020. – 94 с. : іл. – (Бібліотека масової комунікації та медіаграмотності Академії Української Преси) . – Методичні "родзинки" онлайн-тренінгу з медіаграмотності "Будь у тренді: МІГ в online!"

Анотація

Попри усі суперечки та дискусії на тему переваг та недоліків онлайн-навчання відомо одне те, що тепер онлайн та офлайн-освіта будуть «йти поруч» та доповнювати одна одну. Але сьогодні погано розроблена методика онлайн-навчання. Автори цього посібнику спробували вирішити цю проблему. Автори розкривають програму тренінгу з основ медіаграмотності у форматі онлайн шляхом цікавих рольових ігор, вікторин та тестів, квестів та групових проектів, вправ та кейсів. Саме така методика перетворює процес тренінгового навчання в дійсно інтерактивне занурення, залучення та діалог.

Посібник розрахований на тренерів із медіаграмотності, а також викладачів, учителів та освітян, які впроваджують медіаосвіту та навички критичного споживання у навчальний процес.