Презентація першого українського видання книги всесвітньо відомого американського письменника Кевіна Дж. Андерсона

01a-library_logo_v1-3.jpg

Одеська національна наукова бібліотека  

Видавництво «МЕДІАСОН»

(Івано-Франківськ)

З А П Р О Ш У Ю Т Ь!
121.png

25 лютого 2023 року о 14:00
у відділі рідкісних видань та рукописів ОННБ (вул. Пастера, 13)

та
 26 лютого 2023 року о 15:00
в читальному залі ОННБ (вул. Академіка Філатова, 1)

відбудеться презентація першого українського видання книги всесвітньо відомого американського письменника Кевіна Дж. Андерсона “Хребет дракона”, яка відкриває його нову трилогію “Розбудити дракона”.

oblozhka-hrebet.jpg kevin_j_anderson.jpg

«Розбудити дракона» – це багатотомна епопея у жанрі фентезі одного з найпопулярніших письменників. Це більше, ніж просто фантастична пригода, вона занурює в серце вірувань, релігії та ненависті поколінь. Два континенти у стані війни, Три Королівства та Ішара розділені минулими кровопролиттями, але коли виникає зовнішня загроза – пробудження могутньої стародавньої раси, яка хоче переробити світ – два ворогуючі континенти мають якось навчитися перестати ненавидіти один одного і створити альянс для боротьби зі справжнім ворогом.

Українське видання представлятиме директор та головний редактор видавництва «Медіасон» (м. Івано-Франківськ), яке отримало права на переклад та видання трилогії К. Андерсона, Владислав Сукенник.

 

Кевін Дж. АНДЕРСОН (Kevin J Anderson) (b.1962)

(Жанри: наукова фантастика, жахи, фентезі для молоді, фентезі, GameLit, трилер)

Кевін Дж. Андерсон написав понад 125 книг, у тому числі 52 національні та міжнародні бестселери. Він був номінований на премію «Неб’юла», премію Брема Стокера, премію Шамуса та премію «Срібний Фальчіон», а також отримав нагороду SFX Readers’ Choice Award, премію «Золота качка», премію «Скрайб»; у 2012 році на Comic Con у Сан-Дієго він отримав премію Faust Grand Master Award за життєві досягнення.

У співавторстві з Браяном Гербертом він написав численні бестселери та визнані критиками романи у всесвіті «Дюни», а також романи «Зоряні війни» та «Секретні матеріали». У своїй оригінальній творчості він найбільш відомий своєю серією «Сага про сім сонць», трилогією «Терра Інкогніта», серіалом «Ден Шембл», серіалом «Зомбі ПІ» та «Заводними ангелами» у співаторстві із Нілом Піртом».

 Вхід вільний
____________

 У разі повітряної тривоги
персонал бібліотеки зорієнтує і допоможе дістатися до укриття

Телефон для детальнішої інформації: 0663307428

 

 

Створено: 23.02.2023
Переглядів: 1148




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.