Міжнародний день людей похилого віку


1 жовтня, з нагоди Всесвітнього дня людей похилого віку, в читальному залі Одеської національної наукової бібліотеки (вул. Акад. Філатова, 1), відбулося засідання клубу родинного дозвілля, організоване в рамках циклу заходів до Всеукраїнського дня бібліотек «Бібліотека – твоя точка опори».

На свято запросили студенток Університету третього віку Одеського територіального центру соціального обслуговування Київського району. Гості розповіли про центр, його функції та послуги, а також поділилися власним досвідом співпраці з центром. «Це не тільки матеріальна допомога, це й культурно-просвітницькі заходи, відвідування театрів та музеїв, організація свят та концертів, в яких ми є активними учасниками» - розповіла Любов Семенівна, студентка Університету третього віку.

Гості взяли участь у розіграші літературної лотереї «Читай і вигравай!», ознайомилися з книжковими виставками «З колекції дарунків 2021- 2022» та «Секрети здоров’я і довголіття».

Для відвідувачів заходу організатори підготували концертну програму за участі виконавців Одеської обласної філармонії ім. Д. Ойстраха. Популярні українські пісні, хіти світової естради, інструментальні номери у виконанні справжніх професіоналів, створили атмосферу свята й залишили глядачам яскраві враження та чудовий настрій.

Створено: 04.10.2022
Оновлено: 06.10.2022
Переглядів: 1265




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.