Літературний вечір «Поезія молодих». Анонс

tekst-abzaca.png

26 вересня о 17:00 в читальному залі ОННБ (вул. Акад. Філатова, 1) у рамках циклу заходів до Всеукраїнського Дня бібліотек відбудеться літературний вечір «Поезія молодих» за участі Андрія Хаєцького.

Андрій Хаєцький – поет, громадський діяч, активіст, волонтер, засновник проєкту вуличної поезії «Пряма мова» та вільного об'єднання поетів «Just poetry», член ради з питань культури та мистецтва при голові Одеської обласної державної адміністрації. Дебютна збірка віршів «Три крапки» вийшла 2016 року. Неодноразово брав участь у міжнародних літературних фестивалях у різних містах нашої країни. Головні п’ять правил життя і творчості поета – бути людиною, чути, бачити, відчувати й аналізувати.

Вірші Андрія лунають музикою в голові, торкаються найглибших куточків душі, дають наснагу та надію на завтрашній день. Будьте готові цього вечора відчути багатий спектр емоцій: радіти, сумувати, сміятися, плакати та захоплюватися…

Тож приходьте до бібліотеки, щоб зустріти дорогих серцю людей, посміхнутися і обійнятися, почути слова віри та підтримки. У цей лихий час для нашої Батьківщини у кожного свій фронт, який наближає нас до перемоги.

Під час заходу експонуватиметься книжкова виставка «Молода українська література».

Запрошуємо приєднатися до події, що відбудеться за адресою: вул. Академіка Філатова, 1, та онлайн трансляції на офіційній сторінці бібліотеки у Facebook.

Сторінка події у Facebook - запрошуйте друзів аби відвідати зустріч разом!

Створено: 14.09.2022
Оновлено: 21.09.2022
Переглядів: 1333




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.