«Розповіді про тварин та їх назви» за участі автора, Кирила Булаховського


1e151cd729dde592a425d71e13aed3a5.jpg Під час ХХІІ Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині» 21 травня 2021 р. в приміщенні Одеської обласної бібліотеки для юнацтва ім. В. Маяковського відбулася презентація науково-популярного видання «Розповіді про тварин та їх назви» (Львів: Література та мистецтво, 2020) за участі автора Кирила Булаховського.

«Розповіді про тварин та їх назви» – це спільний доробок двох висококласних фахівців, одеського вченого-лінгвіста Кирила Булаховського та черкаського зоолога, кандидата біологічних наук Максима Гаврилюка про значення тварин у природі, їх зв'язок з українською культурою та природою. Видання заслужено відзначено почесними грамотами в номінації «Дитячий світ» конкурсу „Краща книга виставки-форуму 2021”.

Так як книга адресована читачам шкільного віку, то учні 6 класу загальноосвітньої школи №68 з живим інтересом взяли участь у знайомстві з новою яскравою книгою, яка підкорила присутніх чудовим дизайном, змістовними і захоплюючими текстами! Дітям легко дався діалог з автором книги, бо Кирило Булаховський за фахом вчитель і швидко налагодив зворотній зв'язок, знайшов спільну мову з дітьми, провів для школярів захопливу вікторину з біології. Окрім того, автор відверто поділився подальшими творчими планами –  попереду на юних читачів чекає нова книга про загадковий рослинний світ. Бажаємо успіхів, чекаємо нових видань та зустрічей!

ЗМІ ПРО ПОДІЮ

Розповіді про тварин та їх назви // Од. обл. бібліотека для юнацтва ім. В.В. маяковського. – 2021. – 21 трав.

Презентація науково-популярного видання «Розповіді про тварин та їх назви» // Одеська обл. бібліотека для юнацтва імені В.В. Маяковського. – 2021. – 20 трав.

 

Створено: 26.05.2021
Оновлено: 08.06.2021
Переглядів: 1060




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.