«Більше книг – менше страху!»: флешмоб до Всесвітнього дня книги і авторського права

Шановні Друзі!

До Всесвітнього дня книги і авторського права, який відзначається щороку 23 квітня, Одеська національна наукова бібліотека оголошує про початок флешмобу «Більше книг – менше страху!». Запрошуємо долучитися усіх, хто любить книгу, прагне підвищити статус читання і читацьку активність, розширити обізнаність суспільства в сфері літератури та культури.

zastavka.jpg

Запрошуємо вас поділитися власними роздумами та баченням ролі книги у житті людини, розповісти про окремі твори класичної та новітньої літератури, що сприяли вашому особистісному зростанню та досягненню життєвих успіхів, запропонувати аудиторії свою улюблену книжку або книжку, що справила враження яким хочеться поділитися з іншими. І, таким чином, розкрити значення фрази: «Більше книг – менше страху!», викарбуваної на постаменті скульптури «Книголюб», що зустрічає читачів біля Одеської національної наукової бібліотеки.

knigolyub.jpg

Як це зробити?

- зробіть фото з найулюбленішою книжкою чи книжками;

 - підпишіть фото, чи додайте невеличку анотацію на 3-5 речень (відгук чи улюблену цитату з презентованої книжки, вашу думку у контексті «Більше книг – менше страху!»);

- поділіться цією публікацією у пості в своїх соціальних мережах Facebook чи Instagram;

- обов’язково поставте хештег #більшекниг.

Публікації (фото + відгук) приймаються до 23 квітня 2021 року також на електронну адресу biblio.odessa@gmail.com

За результатами флешмобу буде підготовлена відеопрезентація з найкращих публікацій, які візьмуть участь у акції.

1_zamena.png 2.jpg 3.jpg 4.jpg

Закликаємо всіх долучатися до цієї акції і бажаємо успіхів і творчого натхнення!
Будьте активними!

Створено: 13.04.2021
Оновлено: 14.04.2021
Переглядів: 2373




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.