Ігор Стамбол. «Прокляття інших. Містично-апокаліптичний трилер». Анонс

7 серпня 2020 р. об 11 год. в ОННБ відбудеться презентація нової книги Ігоря Стамбола «Прокляття інших». Захід відбудеться у рамках XXI Всеукраїнського форуму «Українська книга на Одещині».

fc8a66d19e913f2b31a0d2f6163868ab.jpg bez-nazvaniya.jpg

Ігор Іванович Стамбол народився на Одещині, в с. Василівка, Біляївського району. За фахом – історик, кандидат історичних наук. Працює в Інституті біографічних досліджень Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського та Інституті журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка. Автор понад 30 наукових публікацій, оповідань у різних збірниках та чотирьох власних книжок, серед яких дві художні: збірка оповідань «Злочинний порятунок» (2017) та містичний трилер «Прокляття інших» (2020).

«Прокляття інших» написано у жанрі містичного трилера з елементами зомбі-апокаліпсису. На фоні поширення невідомого вірусу точиться боротьба за владу. Четверо героїв намагаються врятуватися та зрозуміти причини невідомої хвороби… З перших рядків твір зачаровує лексикою – виразною, сучасною, не надто академічною, що і надає книжці особливого шарму. Динамічний сюжет захоплює читача і не відпускає впродовж усього роману.

«Прокляття інших» сподобається як любителям пригодницьких творів із динамічною оповіддю та фантастичними включеннями, так і тим, хто любить порефлексувати над темою історичних взаємин України і Росії.

 

Створено: 01.08.2020
Оновлено: 03.08.2020
Переглядів: 947




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.