Триває конкурс читацьких відгуків «Замовте слово про книгу»

В рамках конкурсу читацьких відгуків «Замовте слово про книгу», підсумки якого будуть підведені під час ХХ Всеукраїнської виставки-форуму "Українська книга на Одещині", співробітники Одеської національної наукової бібліотеки провели огляд виставки «Кращі книги України 2018-2019» для студентів Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д.Ушинського та студентів Одеського національного університету ім. І.І.Мечникова.

Разом з викладачем Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д.Ушинського Надією Павлюк та викладачем Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова Аллою Коваленко співробітники бібліотеки ознайомили студентів філологічного факультету ПНПУ ім. К.Д. Ушинського з виставкою, на якій представлені книги-переможці різноманітних міжнародних та всеукраїнських премій: Національної премії України ім. Тараса Шевченка, Міжнародної літературної премії ім. Миколи Гоголя «Тріумф», Міжнародної літературної премії ім. Григорія Сковороди «Сад божественних пісень» та інших. На виставці представлена дитяча та література для дорослих, художні романи та наукові праці, збірники поезій та мистецькі альбоми, тож кожен може знайти те, що йому до вподоби і взяти участь у конкурсі.

Нагадуємо, за умовами конкурсу, що проводиться в рамках XХ Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині», відгук можна відправити до 30.05.2019 року поштою на адресу: 65023, м. Одеса, вул. Пастера 13, або на електронну адресу: onnb.div@gmail.com з приміткою «конкурс відгуків».

1.jpg 2.jpg
3.jpg 4.jpg

 

Створено: 27.05.2019
Оновлено: 28.05.2019
Переглядів: 752




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.