До 90-річчя Ельдара Рязанова. Анонс

ryazanov_medium.jpg

З 18 по 28 листопада 2017 р. у відділі мистецтв експонуватиметься книжково-ілюстративна виставка «Людина – епоха: творче надбання Ельдара Рязанова»: до 90-річчя від дня народження кінорежисера, сценариста, поета, драматурга та педагога Е. Рязанова.

memo0008.jpg

Ельдар Олександрович Рязанов (1927-2015) працював, в основному, у жанрі ліричної комедії, знімав телефільми та екранізував літературні твори. Він був майстром авторських телепередач, присвячених мистецтву кіно. Найпопулярніші фільми Рязанова: «Карнавальна ніч», «Гусарська балада», «Іронія долі, або з легким паром», «Службовий роман», «Гараж», «Небеса обітовані» та інші. Фонди ОННБ дають можливість широко представити літературу про творчість відомого кінорежисера. На виставці експонуватимуться наукові та популярні видання, а також численні статті з періодики. Виставка супроводжуватиметься бібліографічним оглядом представленої літератури. 

 

Створено: 13.11.2017
Оновлено: 14.11.2017
Переглядів: 811




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.