Доступ до архіву видавництва Institute of Physics Publsihing

Партнер ОННБ - асоціація "Інформатіо-Консорціум" у співпраці з Міжнародною фундацією eIFL.net та видавництвом Institute of Physics Publsihing організувала тестовий доступ до повнотекстового архіву видавництва.

bezymyannyj.jpg
Протягом тестового періоду з 23 жовтня по 23 листопада 2017 року доступні понад 90 назв видань, 700 000 статей з питань атомної та молекулярної оптики, конденсованих середовищ, астронимії та астрофізики,математичної та теоретичної фізики, фізики високих енергій, пласмової фізики, прикладної фізики, систем автоматизації експерименту та вимірювань, біофізики та фізики Землі.

Вхід в систему за адресою: http://iopscience.iop.org/page/extra

Скористатися доступом та отримати кваліфіковану допомогу у використанні віддалених мережевих ресурсів ви можете в інтернет-центрі, в електронному читальному залі-медіатеці ІРЦ "Вікно в Америку", а також за допомогою власної портативної комп’ютерної техніки у зонах вільного WiFi-доступу.

***** 

Нагадуємо, що доступ до мережевих віддалених ресурсів надається користувачам Бібліотеки у режимі «добропорядного використання» («fair use»), який полягає, серед іншого, у таких вимогах:

- використання ресурсів допускається лише в наукових і освітніх цілях;
- забороняється тиражування і комерційне використання зазначених ресурсів;
- завантаження матеріалів дозволяється виключно у вищезгаданих цілях;
- посилання на джерело інформації є обов’язковим;
- заборонено завантаження повних випусків журналів і текстів книг цілком.

Бажаючи користувачам плідної роботи, переконливо просимо відповідально й сумлінно дотримуватися умов доступу до захищених авторським правом матеріалів мережевих ресурсів!

Створено: 26.10.2017
Переглядів: 2208




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.