У навчальному посібнику викладено рекомендації щодо організації виконання кваліфікаційної роботи бакалавра, зокрема сформульовано основні вимоги щодо академічної доброчесності, зазначено етапи виконання роботи. Описано змістове наповнення кожного розділу кваліфікаційної роботи з ресторанних технологій, зокрема приведено методику щодо розробки концепції закладу ресторанного господарства та формулювання унікальної торгівельної пропозиції. У розрахунковій частині наведено методику розробки виробничої програми закладу ресторанного господарства та окремих цехів, проєктування та організації роботи заготівельних та доготівельних цехів. Також запропоновано методику обґрунтування інвестиційної привабливості проєкту. Посібник містить довідкову інформацію, що необхідна для розрахунків. Видання буде корисним для студентів, аспірантів, науковців і фахівців готельно-ресторанного бізнесу.
Переглядів: 5259