← Довідкові видання (за квітень 2024 р.)
< Попередня книга Наступна книга >

Бібліографія

Документ: історія, лінгвістика, дидактика, суспільне призначення : монографія / Олена Валеріївна Іващенко, Ольга Петрівна Лучанінова, Олександр Володимирович Михайлюк, Ірина Володимирівна Назаренко, Катерина Анатоліївна Прокоф'єва ; Укр. держ. ун-т науки і технологій ; під заг. ред. Олександр Володимирович Михайлюк, Катерина Анатоліївна Прокоф'єва, Оксана Михайлівна Решетілова. – Дніпро : УДУНТ, 2023. – 179 с. : табл. – Document: history, linguistics, didactics, public purpose.

До 20-річчя підготовки кафедрою документознавства та інформ. діяльності УДУНТ/НМетАУ фахівців за ОП "Документознавство та інформаційна діяльність".

Анотація

Метою пропонованої монографії є висвітлення науководидактичного підходу до викладання фаху 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» (ОП «Документознавство та інформаційна діяльність») в сучасному закладі вищої освіти, коли за об’єкт студій обрано документ як феномен культури, а предметом є управлінська природа документа та пов’язані з ним суспільні процеси в діалектичному розвитку.