← Державні організації і об'єднання. Недержавні організації та об'єднання (за листопад 2023 р.)
< Попередня книга Наступна книга >

Бібліографія

Тарасенко І. О. Європейська та українська практика захисту прав споживачів фінансових послуг : навч. посіб. : для студентів екон. спец. ЗВО, аспірантів, працівників фінансових органів і установ / Ірина Олексіївна Тарасенко ; Київ. нац. ун-т технологій та дизайну. – Київ : КНУТД, 2023. – 207 с. : табл., схеми, QR-коди.

На обкл. над загол.: Модуль Жана Моне "Роль захисту споживачів фінансових послуг для фінансової стабільності в цифрову епоху: європейські підходи". – 16 пр. – Автор зазнач. на звороті тит. арк. та на обкл.

Анотація

В навчальному посібнику представлено теоретичний матеріал основних тем курсу відповідно до змісту програми навчальної дисципліни «Європейська та українська практика захисту прав споживачів фінансових послуг», яка викладається як дисципліна вибіркового блоку в процесі реалізації Модуля Жана Моне «Роль захисту споживачів фінансових послуг для фінансової стабільності в цифрову епоху: європейські підходи».  Для студентів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів закладів вищої освіти, працівників фінансових органів і установ, усіх, хто бере активну участь у підвищенні рівня фінансової грамотності населення як складової забезпечення фінансової стійкості держави.