← Філософські науки (за червень 2023 р.)
< Попередня книга Наступна книга >

Бібліографія

Мулярчук І. Ф. Доброслав'я : етика, релігія, держава : зб. виданих праць / Іван Феодосійович Мулярчук. – Київ : Да Вінчі, 2023. – 925 с. : іл., фотоіл., табл., схеми.

Кн. містить дарчий напис автора. – Містить бібліографію. – Зміст: Доброслав'я. Основи державного вчення, духовної влади України. – Добродій: людина і Боголюдина. Етична антропологія . – Державний колективізм, соціалізм, Доброслав'я. – Село. Від Трипілля до Доброслав'я. – Добровладдя. Вічна Україна .

 

Анотація

Розробки автора в напрямку етики, релігії, держави Доброслав’я, спрямовані на вихід України з семітської імперії, імперії євреїв та арабів, до якої входить і Московія, на здійснення глобального арійського духовного повороту, від Біблії та Корану до віри в Добро як Абсолют, як головну силу і шлях Всесвіту та Людини, на ліквідацію на всьому просторі Європа-Україна-Індія смертельних синагог, християнських церков, мечетей та оздоровлення територій храмами Доброслав’я з культом Природи і чеснот духу предків як ознак Добра. Цей рух, цей збірник є робота вродженого, постійного, караного патріотизму, який був основою і наукової роботи з хімічної технології, лікувального віршотворення, огляду громадсько-політичних організацій в збірниках «Записках Доброслав’я», поведінки Доброслав’я.