← Література з питань права (за червень 2022 р.)
< Попередня книга Наступна книга >

Бібліографія

Теорія та практика сучасної юриспруденції / Нац. юрид. ун-т ім. Я. Мудрого, Асоціація випускників Нац. юрид. ун-ту ім. Ярослава Мудрого ; відп. за вип. Ольга Олександрівна Нанарова. – Харків : Бровін О. В., 2021 .

Вип. 3 : Теорія та практика сучасної юриспруденції : матеріали наук.-практ. конф., 30 жовтня 2021 р., м. Харків . – 2021. – 203 с. : табл.

 

Анотація

У збірнику представлені доповіді, які були подані на Всеукраїнській науковій конференції «Теорія і практика сучасної юриспруденції», що відбулась 30 жовтня 2021 року. Розміщенні у збірнику тези доповідей стосуються таких напрямів: «Теорії та історії держави і права; історії політичних і правових учень», «Цивільного права  і цивільного процесу; сімейного права; міжнародного приватного права», «Трудового права; права соціального забезпечення», «Кримінального права та кримінології», «Судоустрою; прокуратури та адвокатури» та ін. Розраховано на наукових та науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів і наукових установ, студентів, аспірантів та докторантів, практичних працівників і широкий читацький загал.