До 200-річчя національно-визвольної революції грецького народу. Анонс

Увага!

Захід перенесено до покращання епідемічної ситуації


greki_1.jpg

24 березня 2021 року о 12:00
в Одеській національній науковій бібліотеці
відбудуться урочистості 

«Символ свободи, мужності, волі: до 200-річчя національно-визвольної революції грецького народу».

У рамках заходу буде презентовано культурний проєкт «Електронна колекція грецьких періодичних видань з фонду ОННБ – науковий скарб та культурне надбання міжнародної спільноти», що реалізується Одеською національною науковою бібліотекою у співпраці з Одеською філією Грецького фонду культури.

Експонуватимуться книжково-ілюстративні виставки з фондів Одеської національної наукової бібліотеки та Одеської філії Грецького фонду культури, присвячені подіям національно-визвольної революції 1821-1829 рр. та новітній історії Греції, плідному діалогу культур між Грецією та Україною, зокрема Одесою, ролі одеського міського голови, мецената, громадського діяча Г.Г. Маразлі в розвитку міста і бібліотеки.

У заході візьмуть участь представники влади, провідні науковці, літератори, культурні й громадські діячі, просвітяни, краєзнавці, митці.

* Задля безпеки учасників урочистостей вживатимуться заходи з метою дотримання карантинних вимог

Створено: 13.03.2021
Оновлено: 01.04.2021
Переглядів: 1528




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.