Турнір «Крок до майстерності»

03.jpg

3 жовтня 2021 р. в читальному залі ОННБ (вул. Акад. Філатова,1) у рамках «Клубу родинного дозвілля» завершився шаховий турнір «Крок до майстерності» (з обрахуванням національного рейтингу), який проводився впродовж п’яти днів – 18, 19, 25 вересня, а також 2 та 3 жовтня.

Захід був організований завдяки партнерському проєкту «Хід конем», який діє в Одеській національній науковій бібліотеці спільно з Громадською організацією «Одеська міська федерація шахів».

01.jpg 02.jpg

У турнірі взяли участь 8 шахістів – гравці, які мають другий і перший розряд. Змагання проходили за коловою системою з класичним контролем часу: тривалість гри – 45 хвилин + 30 секунд за кожен зроблений хід.

Турнір пройшов з високим рівнем організації та суддівства. Прагнучи перемогти, детально продумуючи стратегію своєї гри та намагаючись зламати плани суперника, гравці зберігали позитивну та доброзичливу атмосферу.

04.jpg 05.jpg

Своїм завзяттям та майстерністю учасники продемонстрували, що шахи – це цікава, захоплююча і корисна гра, яка розвиває логічне, аналітичне та творче мислення. Також шахи вчать дотримуватися правил і бути організованими.

06.jpg 07.jpg

За підсумками турніру переможцем став першорозрядник Лев Борисов – з результатом 6,5 з 7 можливих очок. Друге місце посів Адріан Слинченко з 6 очками в активі, третє – Олександр Чепіль з 5 очками.

Вітаємо переможців та дякуємо всім учасникам за вірність цьому інтелектуальному виду спорту!

Створено: 05.10.2021
Переглядів: 1808




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.